Minusta

Nimeni on Liisa Rantasaari. Aviomiehen lisäksi minulla on kolme aikuista lasta ja viisi lastenlasta.

Uskossa olen ollut 15 vuotiaasta saakka, rippikoulu aikana annoin elämäni Jeesukselle. Olen kasvanut Länsi-Suomen rukoilevaisuuden alueella mutta lähinnä olen kuitenkin nuoruuteni ollut Kansanlähetyksen piirissä. Avioiduttuani helluntaiseurakuntaan kuuluvan  miehen kanssa, liityin helluntaiseurakuntaan.  Koen hengelliseksi kodikseni  luterilaisuuden, koska suurimman osan nuoruudesta kasvoin siihen.  Olen ns. yhteiskristillinen, eli en vieroksu ketään kristilliseen kirkkokuntaan kuuluvaa henkilöä.  Kaikki olemme Jumalan silmissä saman arvoisia. Kirkkokunnat ja opit ovat tätä aikaa varten mutta eivät ole mitenkään pelastuksen kanssa tekemisissä. Ainoastaan uudestisyntynyt ja synneistä parannuksen tehnyt, Jeesukselle elämänsä antanut pääsee Taivaan kotiin. Joka seuraa Jeesusta ja jonka elämän ohjekirjana on Raamatun sana.

Olen käynyt lukion ja kauppaopiston, Sosiaalialan oppilaitoksessa opiskelin kehitysvamma-alaa.  Olen suoritettanut kursseja psykologiasta ja käynyt Suomen Raamattuopiston peruskurssin Kauniaisissa sekä opiskellut etäopiskeluna Kansainvälisessä Teologisessa opistossa. Raamattukursseja, ICI – Opistossa Katinalassa.

Ammatikseni olen hoitanut hyvin vaikeasti kehitysvammaisia perhehoitajana lähes 30 vuotta.

Tärkein oppilaitos, joka on minua opettanut, on Elämän koulu. Mikään elämän osa-alue ei ole minulle vieras. Elämän kokemus monelta alalta on laaja, lisäksi olen itse keskivaikeasti kuulovammainen. Näin ollen mikään ei elämässä ole sellaista, mistä ei voisi keskustella ja rukoilla. Olenkin viime aikoina ollut esirukoilijana useille henkilöille. Minulla on Jumalan armosta evankelistan kutsumus. Rukous on minulle rakasta keskustelua Vapahtajani kanssa.

Annan kaikesta hyvästä, mitä olen saanut kaiken kiitoksen ja kunnian Jumalalle. Ilman Hänen armoaan en voi mitään tehdä. Siksi nöyrästi rukoilenkin, että jos Jumala saa armostaan minua käyttää ihmisten apuna, kaikki on suurta Jumalan armoa ja rakkautta. Itselläni ei ole mitään ansioita eikä kykyjä auttaa ketään.

Jos saan olla jonkun rinnallakulkijana kappaleen matkaa ja kantaa rukouksissa taakkoja Isälle tiettäväksi, kiitos ja kunnia kuuluu Jumalalle ja Jeesukselleni.

Olen käytettävissä rukouspalvelijana, mikäli joku tarvitsee esirukoustukea tai keskusteluapua. Minut tavoittaa parhaiten,  sähköpostilla lissu (piste) rantasaari (ät) gmail (piste) com. Voit kertoa ongelmasi myös rukouspyyntölomakkeen kautta. Kaikki asiat jotka tietooni tulevat, ovat ehdottoman luottamuksellisia ja pysyvät takanani.

Ammattini puolesta olen tehnyt salassapitolupauksen ja pidän sen käytössä myös rukoustehtävässäni

Liisa

This entry was posted on 28.10.2013. Bookmark the permalink.