Ihanaa tietää

kynttilä risti

On se niin ihanaa, kenenkään uskovan uudestisyntyneen ei tarvitse kantaa, syntitaakkaa, lain taakkaa eikä voimattomuuden taakkaa.

Koska synnit on  kerran on anteeksi annettu, niitä vanhoja menneitä ei tarvitse, eikä ole lupaakaan enää tonkia uudelleen.

Lain taakkaa ei tarvitse kantaa, sillä me olemme vapaita laista. Ei tarvitse vaatia itseltään eikä toisilta enempää kuin mitä on Kristuksessa. Kasvua tapahtuu mutta se on hidasta.

Vaativilla kovapanosammuksilla karkotamme lähimmäiset luotamme ja lopulta tuhoamme itsemme. Paremman tuloksen saamme kun alamme ylistää Herraa kaikki yhdessä, siksi että olemme saaneet synnit anteeksi.

Voimattomuuden taakka on turha taakka myös, vaikka sillä ylpeillään nöyryys mielessä. Se ei ole oikeanlaista nöyryyttä. Omasta takaa ihmisellä ei ole voimaa, mutta uskova elääkin Pyhän hengen voiman alaisuudessa.

Sillä Raamatussa ovat sanat John, 1:12. ”Mutta kaikille jotka ottivat Hänet (Jeesuksen) vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi. Niille jotka uskovat Hänen nimeensä.” ”Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin.” Jes. 40:29. KR.33/38.

Näitä kolmea taakkaa uskova ystäväni, sinun ei tarvitse kantaa.  Niistä meillä on täydellinen vapautus Jeesuksen nimessä ja veressä. Mutta tähän päästäksemme meidän on opittava tämä Raamatun sanasta.

Siellä meillä on ravintoa ja saamme voimaa. Hengen voimaa sitä tarvitaan, Hengen voimaa yhä uudestaan. Joka päivä tulisi täyttyä uudestaan Hengellä, mieluummin joka hetki elää Pyhän hengen ilmapiirissä.

Pyhä henki on voiman, rakkauden ja raittiuden henki. Pyhässä hengessä vaeltava uskova ei tee lähimmäiselleen mitään pahaa, ei sanoillaan eikä teoillaan. Sillä me saamme nauttia parasta lääkettä armoa. Hallelujaa!!

This entry was posted on 30.11.2013. Bookmark the permalink.