Lääkemääräys

Minun onneni

Teelusikallinen lähimmäisen rakkautta.

Ruokalusikallinen anteeksiantamusta, siihen lisätään 50 g itsetuntemusta, sekä 50 g omaa heikkouden tunnetta.

Tämä seos kaadetaan omantunnon siivilän läpi ja annetaan valua rehellisyyden maljaan, jossa sitä kuumennetaan rukouksen tulella, kunnes kaikki omahyväisyyden vaahto on kadonnut.

Tämän jälkeen seos tutkitaan huolellisesti Jumalan sanan valossa.

Jos se on kirkasta ja puhdasta, kaadetaan se hiljaa nöyryyden kulhoon, joka peitetään huolella maailman lialta ja tomulta.

Voidaan lisätä vielä määräämätön määrä joka päiväistä parannuksen tekoa. Se lisää Jeesuksen luokse menemistä ja synnyttää kaipuuta pyhitykseen.

Lääkettä nautitaan ruokalusikallinen heti aamurukouksen jälkeen. Mieluummin 1. Kor. 13. luvun kanssa. Löytyy Raamatusta.

Lääkkeen vaikutuksen huomaa pian, sillä ” vanha minä” tulee levottomaksi ja alkaa tuntea ilmeistä heikkoutta, sekä voimiensa vähenemistä. Mutta ” uusi luomus” iloitsee ja vahvistuu joka päivä.

Seoksella on ihmeellinen ominaisuus antaa heikoille voimaa, horjuville tukea, epätoivoisille uskoa ja toivottomille toivoa.

Tällä parannetaan vaikeita sielun ja hengen sairauksia, varsinkin kylmyydestä aiheutuneita, sekä loukkaantumisesta aiheutuneita, mielen mustelmia.

Tämän seoksen käyttäjät ovat onnellisia ja iloisia kristittyjä.

He uskovat heikoimmankin uskovan lopulta pelastuvan. heillä on paljon anteeksiantamusta, rohkein mielin he kantavat lähimmäisen taakkoja. Tahtovat rakastaa toisiaan ja näkevät toisissa ihmeellisen Jeesuksen pelastuksen armon. Heidän mukanaan kulkee valo, jota Taivas heidän kauttaan jakaa pimeään maailmaan.

Julkaistu Helsingin Vapaaseurakunnan nuorten julkaisussa, Sarastus-lehdessä 1940–1950 luvun vaihteessa.

Kieliasua muokattu uudemmaksi.

@LR.

This entry was posted on 10.4.2014. Bookmark the permalink.