Automaatti usko

jeesuksen lähelläOnko Jeesus meille rukous automaatti, heti kun pyydämme Hän antaa? Näin koen että joidenkin usko menee tähän tyyliin. Jos on vaikeuksia ja ongelmia elämässä, huokaus Herran puoleen ja vastaus on ennen aamenta valmiina. Jos vain pidämme uskon Jeesukseen vain tätä aikaa varten ja tämän ajan ongelmien nopeana tienä poistaa ne, olemme surkuteltavampia kuin ne jotka eivät usko Jumalan olemassa oloon.
Minun Raamattuni lupaa antaa kun rukoilemme, mutta minun Raamattuni Jeesus, ei anna heti kuin vain pyydämme. Hän tarkkailee kuinka käyttäydymme ongelmien tullessa? Siunaammeko silloin vai kiroammeko? Kiitos saattaa olla kova pala, jos koetus on kova, hiljainen huokaus riittää kiitokseksi.

Jumala näkee lapsensa hädän ja Hän on luvannut auttaa. Israelilaiset pyysivät lihaa, koska Egyptin lihapadat houkutteli. Maristuaan aikansa, kansa sai pyytämäänsä, viiriäisiä tuli taivaan täydeltä. Samoin mannaa, sitä ei vain saanut kuin päivän annoksen. Liika alkoi haisemaan. Nykyuskovat ovat saaneet siunauksia, minäkin, kiitän niistä. Jumala on pitänyt nyt koetusten ahjossa huolen, on ollut tarvittava, ei liikaa, ettei ala haista.

Minun uskoni Jeesukseen on nyt kovimmillaan kuin ikinä on ollut. Nyt kotellaan miten toimin kun vastaus ei rukouksiin tule heti. Tämä luokka elämänkoulussa on vaikea, läksyt todella vaikeita. Uskon kuitenkin, etten ole koetuksissani yksin Jeesus on kanssani. Hän auttaa ajallaan ja tavallaan. Pyhä henki kasvattaa minua, tekee kuuliaiseksi, kärsivälliseksi. Ja lopussa kun kaiken olen läpi päässyt, tulen läpi kulkenut, Jumala antaa ylitsevuotavat siunauksena taivaasta.

Siellä Hänen aarrearkku odottaa, milloin Hän avaa sen. Kiitos Jeesus, etten ole yksin koskaan, saan turvata sinuun ja olet luvannut auttaa. Olkoon tämä lohdutuksena jollekin, samalla luokalla olevalle. Kun Jumala puhuu, ei voi sulkea korvia, kun Pyhä henki kehoittaa ei voi olla tekemättä. Jumala toimii, Jeesus elää ja me Hänen kanssaan. Vaikeudet ovat sitä varten että ne voitetaan ja Jeesuksessa ne voitamme varmasti. Amen.

@LR.

This entry was posted on 16.9.2015. Bookmark the permalink.