Jeesus tie taivaaseen vie

Jeesus sanoi

Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa
, Room. ” 3. 23 – 24. KR. 33/38.

Ollaksemme rehellisiä, on tunnustettava että olemme syntisiä. Meissä ei ole enää kirkkaana Jumalan kuvaa, joka oli alkuun Eedenin paratiisissa. Mutta meissä jokaisessa on Jumalan käden jälki, Hän on omin käsin meidät jokaisen muovannut. Meidän kuvamme on Jumalan käden hipiässä, näin Raamattu meille vakuuttaa, vaikka olemme syntisiä.

On lohduttavaa tietää että Jumala rakastaa syntistä ihmisistä ja Hän tahtoo lahjoittaa meille lahjana puhtauden ja lunastaa meidän sielumme, synnin kahleista, Jumalan lasten vapauteen. Jeesus Kristus tuli ihmiseksi ja sovitti meidät jokaisen Jumalan edessä, ristin kuolemalla. Näin me saamme rohkeasti astua armollisen Jumalan eteen, niin syntisenä kuin olemmekin. Me saamme uskossa luovuttaa syntinen likainen sielumme ja sydämemme Jeesuksen puhdistettavaksi. Veri virtasi Golgatalla, se oli armon veri. Jeesuksen veri-uhri oli parempi kuin mikään muu sovitusuhri, joka ennen Jeesuksen ristin työtä uhrattiin. Jeesuksen ristin juurella vuotaa rauha, levottomaan ja synti-sairaaseen sydämeen. Jeesus puhdistaa ja parantaa kaikki sydämen haavat, jotka vihollinen on meihin lyönyt, silloin kun emme vielä tunteneet Herraa Jeesusta Kristusta. Jos olet synnin sitoma, tule rohkeasti ristin juurelle, sinne on Jeesus tie avoinna. Muuta tietä ei ole taivaaseen kuin Jeesus Kristus ja Hänen sovitustyönsä.

Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.” Room. 5. 1. KR. 33/ 38.

Mikäli et ole vielä Jeesuksen oma, tule Jeesuksen luokse, sellaisena kuin olet ja tunnusta syntisi, omista uskossa veren puhdistus. Saat kaikki syntisi ja pahat tekosi anteeksi, Golgatan täytetyn työn ansiosta. Sinusta tulee Jumalan lapsi ja taivaan perillinen. Jumalan rauha joka käy yli ymmärryksen virtaa sinun sydämeesi ja saat pelastusvarmuuden, olet Jeesuksen oma. Olet pelastettu kadotustuomiolta ja matkalla Jeesuksen seurassa taivaan kotiin.

Sillä ”Jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu.” Room. 10.13. KR. 33/38.

Golgatalla käytiin ihmiskunnan suurin taistelu hyvän ja pahan välillä. Jeesus Jumalan poika, oli kahden ryövärin välissä ristiinnaulittuna, ryövärit olivat syystä ristillä, he olivat tehneet rikoksia, mistä heitä rangaistiin. Jeesus oli täysin viaton, Hän ei ollut tehnyt mitään rikosta, Hän oli syytön. Kuitenkin Hän kävi loppuun sen tien, mitä varten Hän oli maailmaan tullut, Hän kärsi ristillä sinun ja minun syntien ja pahain tekojen vuoksi. Hän uhrasi itsensä ja toteutti Jumalan tahdon, Jumala tahtoi näin sovittaa maailman synnit, jotka olivat alkuun lähteneet ensimmäisestä ihmisparista. Jumala kaikesta huolimatta rakasti syntiin langennutta ihmiskuntaa, Hän ei halunnut pitää vihaa loputtomiin. Jumala antoi ainokaisen poikansa Jeesuksen uhriksi, ettei meidän ihmisten tarvitse enää kantaa synnin taakkaa, Jeesus teki sen puolestamme. Sinun ja minun puolesta, pyhä veri vuodatettiin, rakas Jeesus uhrattiin, Karitsa viaton.

Loppuun saakka Jeesus rakasti syntisiä ihmisiä. Saatanan aiheuttamien, kovien tuskienkin raastaessa, Jeesuksen viatonta ruumista, tuskan hien ja veren valuessa, orjantappura kruunun alta maahan, kärsimyksen ollessa sanoin kuvaamatonta. Ruoskan lyöntien aiheuttamat haavat särkivät Hänen kehossaan, silti Hän jaksoi katsoa laupeuden silmillä ryöväriä joka anoi armoa ja anteeksi antoa. Jeesus jaksoi hymyillä tuskiensa keskellä ja sanoa tälle ryövärille: ” Poikani, totisesti minä sanon sinulle, tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa.” Ryövärillä oli varmasti hyvä olla siinä Jeesuksen vieressä ristillä.

Näin sinä ja minä, jokainen ihminen saa tulla Jeesuksen kanssa ristille, kuolettaa kaikki lihan teot, silloin meillä on hyvä olla, Jeesuksen Jumalan pojan kanssa. Jeesus ei jäänyt ristille, Hän kuoli, Hän ei jäänyt hautaan vaan nousi ylös haudasta. Hän voitti kuoleman vallan ja voiman. Tämä sama ylösnousemus voima, vaikuttaa tänäänkin ihmisten keskellä. Synnin unessa olevat heräävät, silloin kun Pyhä henki saa heitä koskettaa. Silloin kun Jeesuksen laupiaat silmät saavat katsoa, syntistä ihmisistä.

Saako tämän ajan ihmiset kuulla kirkasta ristin sanomaa? Vieläkö veren evankeliumia julistetaan sellaisella voimalla, että syntiset heräävät? Onko evankelistoilla, pastoreilla meillä itse kullakin, sama voima kuin oli silloin kun saimme löytää Jeesuksen pelastajana. Onko Pyhä henki elävänä meidän sielussamme, niin että meistä lähtee se voima, joka herättää synnin unessa nukkuvat? Antaako pasuuna vielä selvän äänen?

Tutki itseäsi ja vaellustasi, vieläkö seuraat Jeesusta? Me odotamme Jeesuksen paluuta. Jeesus kehotti valvomaan, Hän tiesi ketä Jeesuksen oma kristitty odottaa. Kuinka moni vielä odottaa Jeesuksen toista paluuta? Paljoa tästä ei saarnata, samoin ei saarnata synnistä ja sen seurauksista. Miksi?

Ihmisiä on varoitettava mihin johtaa synnin tiellä kulkeminen, ihmisiä on varoitettava mihin joutuu jos synnit tunnolla lähtee tästä ajasta. Ryöväri sai viime hetkellä armon pelastua. Onko varmaa että me, sinä ja minä saamme kokea saman armon. Koska lähtö ajasta voi olla yllättävä, silloin ei parannusta tehdä. Voimme sairastua vakavasti, olemme tajuttomia, parannusta on mahdoton tehdä. Siksi hyvissä sielun ja ruumiin voimissa ollessamme, pitää tehdä välit selviksi Jumalan kanssa ja luovuttaa elämä Jeesukselle. Silloin elämä on turvallisissa käsissä. Tie taivaan kirkkauteen on avoinna, elimmepä tai kuolimme, olemme Herran omat.

Jumala ei tahdo että yksikään ihminen joutuu kadotukseen vaan pääsee taivaaseen. Kadotukseen pääsee, ikuiseen vaivaan, silloin kun ei tee elämässä parannusta, pitää halpana Jumalan armon. Ei tarvitse tehdä elämälle mitään, syö, juo ja nauti elämästä, revi aittasi ja tee isommat varastot. Kyllä maailmassa houkutuksia on, voit jatkaa samaan tyyliin. Pysähdys tulee kerran jokaiselle, sillekin joka kieltää Jumalan olemassa olon, minne joutuu katoamaton ikuisuus sielusi?

Herää sinä joka nukut, niin Kristus sinua valaisee. Valinta on sinulla, ei sinun tarvitse minun neuvojani noudattaa, ellet niin tahdo. Sinä olet itse omasta elämästäsi vastuussa, minä omastani. Ota se mikä on hyvää ja jätä kaikki, mitä et pidä arvossa, omaan arvoonsa. Ketään en käskytä, jokaisella on oma valinnan vapaus. Viimeiseksi jokainen olemme vastuussa itsestämme Jumalalle, Hänelle teemme tilin elämästämme. Suurin ihme on se kun syntinen saa kohdata Jeesuksen.

”Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja – ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.
Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme
.” Ef. 2. 8 – 10. KR. 33/38.

@LR.

This entry was posted on 11.11.2015. Bookmark the permalink.