Yhteinen rukouksemme

Jumala, sinä tiedät, miksi ihmiset ovat tänä aikana, kuivia vedettömiä lähteitä? Miksi ihmiset eivät ota täydestä todesta sanojasi, Raamatusta? Miksi eivät tekoa, jonka suuresta rakkaudesta teit Golgatan keskimmäisellä ristillä? Onko vastaus, synti ei ole tullut ihmiselle enää ongelmaksi, joka painaisi polvilleen.
Onko nöyryys ja Jumalan kunnioitus kadonnut, tilalle tullut omavoimainen, kaikki tietävä, ihminen. Ihminen, jonka paholainen on nukuttanut syvään uneen, antanut puudutuksen omalletunnolle. Kivisydän ei tunne, eikä näe. Turtunut mieli ei itke. Herra Jeesus Kristus, aika käy vähiin, armonaika päättyy. Herätä sinä Jeesus meidät ihmiset, tekemään täyttä totta elämässämme. Herätä ennen kuin on liian myöhäistä. Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että saisimme viisaan sydämen. Älä anna ihmisten mennä kevyen evankeliumin turvin kadotukseen.
Jeesus sinä et tahdo yhdenkään ihmisen joutuvan ikuiseen vaivaan, se ei ole ihmiselle tarkoitettu paikka.Jeesus Kristus anna meille oikea synnintunto, että saisimme kokea, oikean armon ja anteeksiannon. Vain sinä Jeesus voit viimeisten päivien ihmiset muuttaa, Pyhällä hengelläsi. Vain sinä Jeesus, voit, sinulla on edelleen kaikki valta ja voima.
Herra Jumala, pysäytä, puhu omilletunnoillemme, että vain yksin sinä olet Pyhä Jumala, joka voit muuttaaa minut.
Herra auta, me hukumme, auta meitä! Pyhitä meidät Totuudessa, sinun Sanasi on totuus.
Käännä ihmisten sydämet sinun puoleesi. Opeta meitä näkemään, että sinä olet Jumala joka armahdat ja autat, mutta olet kiivas Jumala joka vihaat syntiä ja epäjumalan palvelusta. Vieraita alttareita, joissa ei pala sinun Pyhän hengen tuli. Jeesus sinä itkit Jerusalemia, koska oli etsikkoaikansa hylännyt.
Jeesus sinä itket meitä sinun omikseksi sanovia, jotka olemme liian etäällä sinusta. Pidämme sinut liian halpana. Armo on kallis, se maksoi sinun veresi ja henkesi, koko elämäsi, rakas Jeesus. Armahda meitä ja herätä meidät näkemään, ettei ole muuta tietä taivaaseen, kuin ahdas ja kaita, Jeesus-tie.
Auta Jeesus hukkumasta, nukkumasta! Kirkasta meille ristin uhri Golgatan, mistä meille langenneille loistaa sydän Jumalan. Emme hyväksi voi tulla, ei paremmemmaksi, ellet sinä rakas Jeesus armahda ja muuta meitä. Amen.

@LR.

This entry was posted on 2.9.2017. Bookmark the permalink.