Kristus on kulta-aarre ja hopea kimpale

”Jos Kaikkivaltias tulee sinun kulta-aarteeksesi, sinun hopeaharkoiksesi,
silloin on ilosi oleva Kaikkivaltiaassa, ja sinä nostat kasvosi Jumalan puoleen.
Kun rukoilet häntä, niin hän kuulee sinua, ja sinä saat täyttää lupauksesi.
Jos mitä päätät, niin se sinulle onnistuu, ja sinun teillesi loistaa valo.
Jos tie painuu alaspäin, niin sinä sanot: ’Ylös!’ ja hän auttaa nöyrtyväistä.
Hän pelastaa senkin, joka ei ole viaton; sinun kättesi puhtauden tähden hän pelastuu.”
Job. 22.25 – 30. KR 33/38.

Ihminen etsii aina hyvää ja parasta kaikkialta. Mediassa mainokset antavat ymmärtää, että kalliit merkkituotteet tuovat elämään onnen ja ilon. Vuosittain vaihtuva muoti, uudet paremmat hyvin kehitetyt tuotteet, vanhojen tilalle, saavat sinut tyytyväiseksi. Annetaan illuusio tarpeista, joita ei välttämättä tarvitse. Elintason kilpajuoksu, vaatii aikaa hankkia rahaa. Ei ehditä nauttia luxus-tuotteista. Lepo jää vähiin. Onko tällainen onnellista elämää?

Ihmisen on elääkseen hankittava kohtuu määrä materiaa ja elämisen hyödykkeistä on maksettava jokaisen. Otsa hiessä on leipä hankittava. Jokapäiväiseen leipään, kuuluu kaikki, mitä elämiseen tarvitaan. Maanviljely ja -varjelu tulivat ihmisen osaksi, työn tekeminen otsa hiessä, on syntiinlankeemuksemme seurausta.

”Jos Kaikkivaltias tulee sinun kulta-aarteeksesi, sinun hopeaharkoiksesi,
silloin on ilosi oleva Kaikkivaltiaassa, ja sinä nostat kasvosi Jumalan puoleen.
Kun rukoilet häntä, niin hän kuulee sinua, ja sinä saat täyttää lupauksesi.
Job. 25 – 27.

Menetimme syntiinlankeemuksessa, Kaikkivaltiaan Jumalan, kulta-aarteet ja hopeaharkot. Jouduimme eroon Jumalasta ja Hänen siunauksista. Meihin tuli maallisen ihmisen mieli, joka on unohtanut taivaan Jumalan ja Luojansa. Ihmisen yritykset pärjätä omillaan tuli tärkeäksi. Tahdomme näyttää, kuinka suuri Minä tässä porskuttaa. Otsa on hiessä ja leipä on kovalla työllä hankittua, mutta Minä teen sen, en tarvitse Jumalaa. Tiedän itse, mikä on parasta. – – – kyllä Jumalan vastustajalla paholaisella on ilon päivät. Ihminen on paholaisen käskytettävänä.

”Menkää ja syökää rasvaisia ruokia ja juokaa makeita juomia ja lähettäkää maistiaisia niille, joilla ei ole mitään valmistettuna, sillä tämä päivä on pyhitetty meidän Herrallemme. Ja älkää olko murheelliset, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne.” Nehemia. 8: 10. KR 33/38.

Ilo Herrassa on teidän väkevyytenne. Saamme todellisen elämän ilon ja elämisen arvoisen elämän, taivaan ja maan Jumalalta. Herra Jeesus Kristus teki sovitustyön, jokaisen syntisen ihmisen puolesta. Hän Jumalan Poika, otti pois maailman synnit. Olemme jokainen syntisiä. Ei ole ainutta synnitöntä ihmistä. Jeesus Kristus puki ylleen ihmisen asun, nahkan ja luut, kaikki mitä ihmisessä on. Hän tuli ihmiseksi, synnittömäksi ihmiseksi. Jokainen, joka ottaa Hänet omaksi Herrakseen ja Vapahtajakseen. Tunnustaa, että Jeesus Kristus on Herra. Hän saa pelastuksen armon. Pääsee Jumalan valtakunnan kansalaiseksi. Kristus Jeesus tuli, että olisi elämä ja yltäkylläisyys. Hän antaa ilon ja rauhan. Hänen Pyhä maahan vuotanut verensä puhdistaa likaisimmankin ihmisen puhtaaksi. Sydän tulee lunta valkeammaksi. Pyhä Henki tulee asumaan puhdistettuun ihmiseen.

Olet saanut yhteyden Jumalaan, olet saanut kalleimman aarteen. Omistat nyt kultakimpaleen ja hopeaharkon. Jeesus Kristus on kulta-aarteesi. Entinen syntien sitoma saa nostaa päänsä ja katsoa Kristukseen. Hän on Voittaja. Kristus on Kuningas. Hän antaa sen mitä tarvitset, rukoillen kun sitä pyydät. Hän vastaa rukouksiin, koska Hän kuulee pyyntösi ja on luvannut vastata. Hän ei petä yhtäkään. Jos rukous ei aina saa myönteistä vastausta, Hänellä on sinulle jotakin vieläkin parempaa tarjolla. Jeesukseen ei tarvitse pettyä. Kristus Jeesus antaa aina tuoretta ja hyvää. Jos tiesi on painunut alas, Kristus nostaa sinut ylös. Jos nöyrtyen pyydät Häneltä apua. Nöyrät saavat armon.

Kukaan Kristuksen omakseen ottanut, ei tule synnittömäksi. Olemme jokainen perisynnin orjia. Meissä oleva kehon ruumis, on synninalainen. Se on taipuvainen synnillisiin tekoihin. Jeesus pelastaa ihmisen, joka ei koskaan ole viaton. Siksi meidän jokaisen on, joka päivä saatava rasvaisia ruokia ja juotava makeita juomia. Jumalan Sana, on rasvaista ruokaa. Se on vahvaa ruokaa, joka antaa voimaa. Pyhä Henki antaa tihkua öljyä sieluumme. Pyhä Henki voitelee meitä, ja turhat kitinät jäävät pois. Jumalan Sana on makeaa kuin hunaja. Pyhä Henki on viiniä, joka virvoittaa ja antaa iloa.

Profeetta Jesaja sanoo:Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta,
julistamaan Herran otollista vuotta ja meidän Jumalamme koston päivää, lohduttamaan kaikkia murheellisia, panemaan Siionin murheellisten päähän – antamaan heille – juhlapäähineen tuhkan sijaan, ilo öljyä murheen sijaan, ylistyksen vaipan masentuneen hengen sijaan;”
Jes. 61. 1 – 3. KR 33/ 38.

Tässä saavat maistiaisia, joilla ei ole vielä sydämessä pelastuksen iloa. Syntitaakka painaa. Suorituksilla ja seremonioilla koetat raivata iankaikkisuuspaikkaa itsellesi. Yrität itsesi ja henkesi uhraamalla, saada sielullesi rauhan. Kristittyjen Jumala ei milloinkaan salli murhia. Käsky ” Älä tapa.” on voimassa. Kaikki kymmenen käskyä, suojelevat elämää. Kristittyjen Jumala tahtoo antaa elämän, eikä ota sitä pois. Kristus Jumalan Poika, on tie, totuus ja elämä. Hänen antama elämä johtaa iankaikkiseen elämään, tämän elämän jälkeen. Jumala määräsi ihmisen elinpäiviksi, korkeintaan 120 vuotta. Jokaiselle on määrätty viimeinen päivä. Missä vietät viimeisen päivän jälkeen, ikuisen elämän? Kahdesta vaihtoehdosta voi valita vapaaehtoisesti, toisen. Ikuisen elämän Kristuksen kanssa taivaassa, vain erossa Hänestä kadotuksessa. Valinta tehdään tässä ajassa. Jeesus Kristus antaa yksin, ikuisen elämän. Anna Jeesuksen muuttaa sinut ja vapauttaa kaikista painoista, joita kannat. Silloin, ilo Herrassa on sinun väkevyytesi ja voimasi.

”Sillä Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siinä on vapaus.
Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki.”
2. Kor. 3. 17 -18. KR 33/38.

 

Kuva: http://kuvapuhuu.blogspot.com/2014/05/kaikki-tarpeellinen.html

@LR.

This entry was posted on 31.8.2018. Bookmark the permalink.