Suuntaa katseesi Jeesukseen

” Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia.” Room. 8: 16. KR 33/38.

Jumala loi kaiken Sanallaan. Jumala Sanoi, ja tapahtui niin. Jumalan Sana on voimaa ja energiaa. Ihmisen Jumala muovasi maan tomusta. Jumala henkäisi ihmiseen Elämän Hengen. Ensimmäisissä ihmisissä oli Jumalan voima ja energia. Heillä olivat hengelliset silmät. Ihminen oli Jumalan kuva…täydellinen.

Mies ja nainen siunattiin. ” Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet.” Ja Jumala sanoin:” Katso minä annan teille kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi. ” 1. Moos. 1. 28 – 29. KR 33/38.

” Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: ” Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman.” 1. Moos. 2. 16 – 17. KR 33/38.

Käärme luikerteli idyllisessä paratiisissa. Kukkien ja puiden keskellä, eteni maassa… matalalla… hitaasti. Käärmeellä oli salainen toimintasuunnitelma. Käärme, paholainen tiesi, mitä Jumala oli sanonut Adamille ja Eevalle. Adam ja Eeva nauttivat kaikesta kauniista ympärillään. Paratiisissa vallitsi rauha ja täydellinen harmonia. Eeva katseli paratiisin puita. Ihaili niiden kauneutta. Hedelmiä oli kaikissa hedelmiä tuottavissa puissa. Eeva mietti. ”Puutarhan keskellä on hyvän- ja pahantiedon puu. Sen hedelmää ei pidä syödä. Jumala kielsi ottamasta siitä puusta hedelmää? Hedelmät ovat kauniita, mehukkaita, varmasti maukkaita. Jumala kyllä sanoi, että jos tuon puun hedelmän syö, kuolemalla kuolee.” Kuolemalla kuoleman…

Käärme lymysi lähistöllä ja tuumasi, nyt on sopiva aika toimia. Käärme sihisi: ”Vihaan Jumalan tekoja. Nuo ihmiset ovat onnellisia, iloisia, täydellisiä. Tämä on liikaa näille ihmisille.” Hiljaa…luikerteli… lähelle… Eevan luokse ja sanoo Eevalle. ” Onko Jumala todellakin sanonut: ” Älkää syökö kaikista paratiisin puista?” Vaimo vastasi käärmeelle:” Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa, mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut:” Älkää syökö siitä älkää koskeko siihen, ettette kuolisi.” 1. Moos. 3. 1 – 3. KR 33/38,

Käärme sanoi vaimolle: ” Ette te suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niin kuin Jumala tietämään hyvän ja pahan.” 1. Moos. 3. 4 -5.

Käärmeen hiljainen suunnitelma etenee. Kielletyn puun hedelmät alkavat houkutella, nyt voisin ottaa ja maistaa. Eevan uteliaisuus kasvaa. Käärme nyökyttelee hyväksyttävästi. ” Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä, ja se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa ja hänkin söi.” 1. Moos. 3: 6.

Käärmeen hiljainen suunnitelma toteutui hyvin. Heidän hengelliset silmänsä sokeutuivat. Heistä lähti Jumalan antama Elämän Henki. He näkivät itsensä alastomina ja paljaina. Sisällä oli tyhjyys, tietoisuus siitä, on rikottu Jumalan käsky. Heitä pelotti. Piiloon ja pian. Jumala käyskenteli paratiisissa. Paholainen lupasi, että heidän silmänsä avautuvat…niin kävi. Adam ja Eeva häpesivät itseään. He eivät halunneet näyttäytyä Jumalalle. Ihminen alkoi kulua fyysisesti ja psyykkisesti. Kuolema alkoi tehdä työtään. Jumala ei enää kiinnostanut. Hengelliset asiat menettivät merkityksensä. Ajatukset valtasivat maalliset asiat. Katse kääntyi Jumalasta maailmaan. …mutta Jumala etsii edelleen, jokaista syntiin langennutta ihmistä.

Kristitty Jumalan lapsi, joka on saanut armosta syntinsä anteeksi. Hän katsoo hengellisin silmin hengellisiä asioita. Hänen katseensa on kiinnitettynä Kristukseen. Hänen ajatuksensa ovat hengellisissä, vaikka elämme, vielä tässä ajassa. Jumalan lapsen erottaa maailmassa elävästä siitä, että hän katsoo hengen silmin todellisuutta. Hänen silmänsä ovat luotu uskon alkajaan ja täyttäjään Jeesukseen Kristukseen. Kun katseemme on Kristuksessa, maailman valkeudessa, silloin meidän sisimpään virtaa Kristuksen valo. Maailmassa elävän silmät katsovat himoiten maailmaan. Maailmaan katsottaessa, täyttyy sisin maailman pimeydellä.

” Sen tähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kiehtoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa, silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka Hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.” Hep. 12. 1- 2. KR 33/38.

Jeesus sanoo: ” Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, niin hän pelastuu, ja hän on käyvä sisälle ja käyvä ulos ja löytävän laitumen. ” Joh. 10: 9. KR 33/38.

Oletko lukijani löytänyt pelastukseen vievän oven? Jeesus sovitti ristillä sinun syntisi. Hän avasi tien Isän yhteyteen. Suuresta armostaan Kristus kärsi ristillä kaikki sinun syntisi. Hän Golgatalla teki tyhjäksi kaikki paholaisen työt. Golgatalla Pyhä viaton veri vuosi, sinun ja minun edestä. Syntimme on sovitettu ja rangaistus oli Hänen päällään, että meillä rauha olisi. Kadotustuomio väistyy, jokaiselta, jonka Jeesuksen veri saa puhdistaa. Pyhä Henki, Jumalan Henki puhalletaan uudelleen sinuun ja saat voiman, kulkea Jumalan lapsena. Olet siirtynyt kuolemasta elämään. Jeesus Jumalan Poika etsii sinua, missä olet? Jumala tahtoo muovata sinut uudelleen, kuten savenvalaja, joka muovaa uudelleen pilalle menneen ruukun. Synti ja paholainen pilasi ihmisen, mutta Kristuksessa meillä on mahdollisuus uuteen alkuun. Ristillä Kristus levitti kätensä koko ihmiskunnan ylitse. Hänen kätensä tekevät jokaisesta uuden luomuksen, jos on halua muuttua uudeksi?

” Siis jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.” 2. Kor. 5: 17. KR 33/38.

@LR.

This entry was posted on 8.11.2018. Bookmark the permalink.