Uskossa eläminen on luonnollista

pilventasalla

Ja hän sanoi vielä heille: ”Menkää ja syökää rasvaisia ruokia ja juokaa makeita juomia ja lähettäkää maistiaisia niille, joilla ei ole mitään valmistettuna, sillä tämä päivä on pyhitetty meidän Herrallemme. Ja älkää olko murheelliset, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne.” Neh. 3:10.

Uskossa elämisestä on tehty erittäin monimutkainen asia.

Kun Jumalan Pyhä Henki kolkuttaa omantuntosi ovella ja ilmaisee, että että olet tehnyt syntiä Jumalaa ja ihmisiä vastaan, silloin olet herännyt synnin unesta.

Nyt yksinkertainen tehtävä on tehdä tietoinen parannus ja kääntyä Jeesuksen puoleen pyytämään armoa ja anteeksiantoa synneistä. On nöyrryttävä pyytämään voimaa, että kaikki Jumalan Sanan vastainen elämäntapa katkeaa. On tehtävä selvä ero maailmalliseen elämäntapaan, mikä on luonnollista maailmassa eläville ihmisille.

Voiman tähän antaa Pyhä Henki. Ihminen ei omassa voimassaan voi itseään muuttaa miksikään.

Tarvitaan Golgatan ristillä synnit sovittanut Jeesus Kristus apuun. Hän tulee avuksi kun olet vilpitön.

Pyydä syntejä anteeksi, ja armoa että Jeesuksen kallis maahan vuotanut veri puhdistaa likaisen omantunnon, joka syyttää synneistä. Jeesus tekee mielellään tämän puhdistavan työnsä. Hän antaa rauhan ja ilon, sekä saat Pyhän Hengen sinetin. Saat Jumalan valtakunnan lapsioikeuden, ja olet tämän jälkeen kahden maan kansalainen.

Jalat ovat vielä tässä maassa, mutta sydän on Taivaassa.

Uskossa eläminen ei ole alituista tarkkailua tekemisistä, mikä on oikein tai väärin? Kyllä Jumalan Pyhä Henki ilmoittaa herkästi jos teet syntiä tai olet menossa pois Taivastieltä. Lukiessasi Raamattua, siellä on kartta ja kompassi, jotka osoittavat oikea suunnan, ja näitä noudattamalla et eksy tieltä. Jumalan Sanan opasteet, eivät muutu, eivätkä vaihda paikkaansa.

Seurustelemalla rukouksessa Isän kanssa. Hänen lapsenaan, Hänen Pyhä Henkensä neuvoo ja ohjaa askeleesi, ja pysyt lähellä Isän sydäntä.

Saat iloa, rauhaa ja valoa kulkea maailmassa, joka käy yhä pimeämmäksi. Ollessasi lähellä Jeesusta, sinun ei tarvitse pelätä pimeyttä. Pimeydessä Isä on kaikkein lähimpänä sinua, tuntui miltä tuntui…Hän ei hylkää eikä jätä kun lapsella on hätä.

Usko on yksinkertaisesti, vanhurskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Eikä kukaan eksy väärälle tielle jos pitää Isän kädestä kiinni. Anna elämäsi Jeesuksen hoitoon ja huolenpitoon, silloin voit turvallisesti kulkea tämän elämän kautta ikuiseen elämään. Eikä mikään voi erottaa sinua Jumalan rakkaudesta, joka on Jeesuksessa Kristuksessa. Usko Jeesukseen on luonnollinen asia, koska aikojen alussa meidät luotiin elämään Jumalan yhteydessä. Aamen.

@LR

This entry was posted on 20.3.2023. Bookmark the permalink.