Syntiä ei saa laastaroida

pyoratuolirannalla

Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois. ” Apt. 3:19.

On eri asia, sanoa varoituksen sanoja, sanoja jotka toteutuvat silmiemme edessä. Monet eksytykset ja harhaopit leviävät kulovalkean tavoin.

Näistä pitää varoittaa ja pysyä etäällä niistä. Uskoon tulo ilman synneistä luopumista on laastarointia. Ensin pitää Jumalan Pyhän Hengen vetää ihminen näkemään oman syntisyyden. Uudestisyntyminen on Pyhän Hengen työ. Ihminen ei omassa voimassaan voi tulla Jumalan lapseksi. Vastasyntynyt lapsi tarvitsee hengellistä ravintoa…Jumalan Sanan rieskaa. Jeesuksen sanat, ovat Henki ja Elämä. Pyhä Henki kirkastaa Kristusta.

Lapsen uskolla ei pelastu. ”Teidän on synnyttävä ylhäältä,” Jeesus sanoo.

Jumalan Sana tuomitsee syntiset. Mutta Jumala rakastaa, jokaista syntistä. Jumalan Sanan pitää pysäyttää parannuksen paikalle. Kaksiteräinen miekka on Jumalan sana. Minkä Jumalan sana sanoo synniksi, se on sitä. Aikamme pyrkii pehmittämään synnin, ettei se tuottaisi harjoittajalleen tuskaa. Kristityt herätkää! Minkä Jumala Sanassaan sanoo synniksi, se on syntiä, ja tekee Pyhän Hengen murheelliseksi. Jeesuksen veren puhdistama, ei tee tietoisesti syntiä. Herää sinä, joka nukut niin Kristus sinua valaisee. Älä huku maailman kanssa kadotukseen ja hylkää pelastusta, joka olet armosta saanut vastaanottaa. Älä myy esikoisoikeuttasi hernekeitosta, kuten teki Eesau pettäessään isänsä.

Synnistä tehdään parannus, jos siihen on aihetta. Kaikilla meillä on aihetta parannukseen, koska olemme syntisiä. Ei tuuditella itseä väärään rauhaan.

Parempi tehdä parannus ja muuttaa mielentila, kun vielä on armonaika.

Jumala tuomitsee jokaisen joko nyt Sanansa kautta, tai kerran viimeisellä tuomiolla. Kumpi on parempi, siinä aihetta miettiä?

Rakkaus ei tee kenellekään mitään pahaa. On rakkautta varoittaa nyt, ettei huku maailman kanssa kadotukseen. Armon Herra elää Pyhän Hengen kautta, tässä maailmassa. Totisesti Hän elää. Paholainen käy kuin kiljuva jalopeura ympärillämme etsien kenet saisi takaisin maailmaan. Ei anneta paholaiselle aihetta riemuun.

Kristittyjen tulevaisuus on parempi kuin osaamme kuvitella. Jeesus on jo valmistamassa sijaa ja tulee pian takaisin. Silloin saamme nähdä Hänet. Vielä vähän aikaa, niin Hän tulee eikä viivyttele. Olkaamme valmiita, ja pidetään öljyä lampuissa, niin että se loistaa kirkkaasti pimenevässä ajassa.

Maailma ei saa meitä viihdyttää, eikä maailman rikkaudet ja sen loisto. Ne kaikki on tulelle talletettu.

Olemme rikkaan Isän lapsia, siitä syystä pidetään hyvät välit Isään Jumalaan, niin meitä odottaa katoamaton perintö ja kuihtumaton seppele. Herra anna tultasi ja puhdista kaikki kuona pois. Ei väsytä kesken matkaa, tie on kaita joka vie ikuiseen elämään. On yksi tie, joka Taivaaseen vie, ja se on Jeesus tie, mikä perille vie. Aamen.

@LR.

This entry was posted on 23.4.2023. Bookmark the permalink.