Kaikki on vapaaehtoista

joutsenparvi

Jeesus maailman Vapahtaja tuli ja avasi kadotukseen tuomituille syntisille oven ikuiseen elämään. Tämän lahjan vastaanottaminen on vapaaehtoista. Kadotukseen menolle ole esteitä. Saa mennä jos se on parempi vaihtoehto kuin elää synneistä vapaata elämää jo täällä ajassa.

Ja jatkaa Jeesuksen kanssa loputonta ylistystä, Hänen hyvyydestään. Kiitosvirret vain huulilla ja katsella rakkaan Jeesuksen kasvojen ihanuutta.

Johannes Kastaja, Jeesuksen edelläkävijä, saarnasi parannusta ja kuinka taivasten valtakunta on tullut lähelle.

Jeesus aloitti julkisen toiminnan sanoilla, ” tehkää parannus, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois.” Golgatan ristillä Jeesus vahvisti uuden liiton Jumalan ja ihmisen välillä. Nyt pääsemme Jeesuksen omiksi ottamalla ristin armotyö vastaan, rahatta ja hinnatta.

Tämä kaikki on täysin VAPAAEHTOISTA.

Kukaan ei sinua väkisin rahaa Jeesuksen luokse. Kukaan ei väkisin käske ottamaan Raamattua, eikä tutkimaan minne tie jota kuljen päättyy?

Jeesus ei tee väkivaltaa. Uskovat eivät tee hengellistä väkivaltaa kertoessaan, mistä löydetään tie Jeesuksen luokse ja kuka antaa omaatuntoa painavat synnit anteeksi.

Kristitty , on itse saanut maistaa, kuinka Jeesus on hyvä ja hän jakaa tätä kokemusta toisille.

Ettei kenelläkään jäisi epäselväksi, että Jeesus elää ja Hän pelastaa, antaa synnit anteeksi. Hän rakastaa, antaa armolahjoja, antaa ilon ja rauhan, täyttää Pyhällä Hengellään. Vie kerran omansa taivaan iloon.

Tämä jos loukkaa ja vihastuttaa saa sen tehdä. Kuka suuttuu hän muuttuu sanotaan.

Parasta olisi ottaa puheet pelastuksesta vakavasti, koska meidän jokaisen elämä päättyy kerran, ja se on tosi kuin vesi.

Missä vietät elämän kuoleman jälkeen se ratkaistaan tässä elämässä? Kuolematon sielu elää, vaikka se lähtee tästä kehon kotelosta.

Mieti tarkoin matkamies, minne johtaa sinun ties?

Tämän voi ohittaa lukematta jos siltä tuntuu.

Mutta jos uteliaisuus heräsi lukemaan, ja teit oman arvion pelastuksesta, niin se on sinun arvio.

Jonain päivänä raja aukeaa. Ikuisuuden aika alkaa. Et voi puolustaa mitenkään, jos joudut synteinesi kadotukseen, et voi heittäytyä tietämättömäksi pelastuksesta. Jeesukseen uskovat ovat sinulle jossakin kertoneet, miten päästään taivaaseen.

Kierrä uskovat kaukaa jos tahdot. Kerran kuitenkin kohtaat Jumalasi ja tilinteon hetki on kohdallasi. Siitä et voi lähteä karkuun. Nyt tuomitsee synnit ja syntisen ihmisen Raamatun Sana. Viimeisellä tuomiolla tuomarina on, Iankaikkinen Pyhä Jumala. Valinta on aina sinun, sitä ei tee kukaan puolestasi. Näin on ja amen.

@LR.

This entry was posted on 9.5.2023. Bookmark the permalink.