Ilmaistarjous

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei
ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa. Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvää, ja teidän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä. Kallistakaa korvanne ja tulkaa minun tyköni; kuulkaa, niin teidän sielunne saa elää. Ja minä teen teidän kanssanne iankaikkisen liiton, annan lujat Daavidin armot. Katso, hänet minä asetin kansoille todistajaksi, kansojen ruhtinaaksi ja käskijäksi. Katso, sinä olet kutsuva pakanoita, joita sinä et tunne, ja pakanat, jotka eivät sinua tunne, rientävät sinun tykösi Herran, sinun Jumalasi, tähden, Israelin Pyhän tähden, sillä hän kirkastaa sinut. Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on.”
Jes. 55: 1- 6. KR. 33/38.

Profeetta Jesajan suulla, Jumala huutaa ihmiskunnalle, koko maailmalle. Tulkaa ja juokaa, tulkaa minun tyköni! Saatte syödä hyvää! Tulkaa katsomaan, mitä olen teille valmistanut!

Ihmiset ovat kuuroja, eivät kuule. Yleensä eivät aterialle kutsut hylkää kutsua, vaan menevät, koska on kutsuttu. Jumala kutsuu, niin ulkoisesti ihmisiä kuin sisäisesti, kuitenkin liian paljon on ihmisiä, joilla on kuurot korvat.

Jumalan tarjoama lahja, joka on täysin ilmainen, ei kelpaa, eikä siitä välitetä. Jumala kutsuu meidän aikanamme, toisten kristittyjen suulla, aivan samoin kuin Jesajan aikanakin, liikaa on kuuroja korvia, ihmiset eivät välitä Jumalan lahjasta. Pitävät Jeesuksen uhrikuoleman ja syntien sovituksen, liian halpana hintana, ihmisen sielusta, joka olisi muutoin kadotuksen oma. Jeesus toteutti Jumalan tahdon ja oli Isälleen kuuliainen.

TV:ssä tai sanomalehdessä, ilmoitus tuotteen ilmaistarjouksesta, saa ihmiset jonottamaan, jopa yöstä lähtien liikkeen aukeamista, varmistaen näin, että saavat tarjotun tuotteen itselleen, koska siitä ei tarvitse maksaa. Ilmainen tarjous houkuttaa, koska sen saa rahatta. Sielun pelastus, joka on ikuisuutta ajatellen, kaikkein tärkein asia ihmiselle, se ei huoleta, ei, vaikka saisi ilmaiseksi, rahatta ja hinnatta.

Ihmiselle on tärkeintä että pelastusvarmuus on tiedossa. Armon sanomasta saarnataan, ilmaiseksi tarjotaan, ota vastaan pelastus Jeesuksessa, näin olet turvassa, eikä sinun tarvitse huolehtia, tulevaisuudestasi.

Jeesus tarjoaa sielulle runsaasti ruokaa ja juomaa. Hän antaa kaikkea yltäkyllin kukkuramitoin, siunauksiaan. Nyt voimme huutaa avuksi Herran nimeä ja Hän vastaa jokaisen ihmisen huutoon, oli ne synnistä johtuvia tuskanhuutoja tai sairauden aiheuttamia kivun parkaisuja. Muista, sisäisestä tai ulkoisista asioista johtuvia hätähuutoja. Näihin kaikkiin Jeesus vastaa ja auttaa jokaista.

Kristus ruokkii sanallaan ja elävällä vedellä, armon lähteestä saa jokainen janoinen juoda. Pyhä ehtoollinen on Kristuksen ruumis ja veri, joka on meidän edestämme vuodatettu, muistoateria. ”Niin usein kuin te siitä syötte tai juotte, tehkää se minun muistokseni”, Jeesuksen oma lupaus. Puhtaalla omalla tunnolla, saamme nauttia ehtoollista, siksi on sisäinen tutkistelu paikallaan, aina ennen ehtoollispöytään astumista. Parannusta saamme tehdä, ennen aterian nauttimista, ettemme syö tai juo tuomioksemme. Puhtaalla omallatunnolla saamme juoda ehtymättömästä terveyden lähteestä, mistä virtaa voimaa vaellukseemme. On olemassa virhekäsitys, että ehtoollisessa saisimme syntimme anteeksi. Synnit pitää olla jo saatu anteeksi, ennen Jeesuksen muistoaterialle käymistä, näin armopöydästä saamme kaiken ravinnon sielullemme ja kaikki siunaukset, mitä Jeesus tahtoo meille avokätisesti antaa.

Nautitaan pelastuksen ilosta jo täällä ajassa. Tietäen, ettei kuolemalla ole meihin valtaa, sielumme saa elää ikuisesti. Jeesus lupaa antaa paljon ja antaa paljon enemmän kuin lupaa. Maailmasta kaikkialta muualta saat laihaa ruokaa, et saa nälkääsi tyydytetyksi. Saamme astua valmiiseen pöytään, meidän ei tarvitse itse valmistaa ruokaamme syödäksemme. Tämäkö ei kelpaa? Jeesus kattaa tämän siunauksen pöydän jokaisen uudestisyntyneen omansa sydämeen.

Tulisipa sanan nälkä, että saisimme isolla lusikalla syödä valmista ruokaa, jota Jeesus tarjoaa. Olisimme nälkäisiä joka päivä, sielumme saisi syödä Pyhän hengen öljyllä rasvattua ruokaa, näin sisäisesti hengellinen ihminen tulisi lihavaksi ja siunatuksi.

Jos olet lukijani sidottu johonkin syntiin, voit mennä tunnustamaan syntisi rukouksessa Jeesukselle. Hänellä on paljon armoa ja anteeksiantoa, jokaiselle synnin siteissä olevalle, Hän vapauttaa kaikista kahleista, Jumalan lasten vapauteen. Jos luotat elämässäsi, epävarmaan rahaan tai muuhun materiaan, sielusi henkivakuutus on vain Kristuksen täytetyssä työssä. Ei katoavassa kullassa eikä hopeassa, ei materiassa. Sielusi henkivakuutus on ilmainen ja se astuu voimaan heti, kun jättäydyt Jeesukselle kokonaan. Näin ei mikään mahti maailmassa, ei nykyinen, eikä tuleva, voi erottaa sinua Kristuksen rakkaudesta ja Hänen armostaan. Matkasi alkaa kohti ikuisuutta, missä Kristuksen omat elävät ikuisesti, eikä heitä enää tuomita vaan, ovat siirtyneet kuolemasta elämään. Kerran kaikki astuvat Jumalan tuomioistuimen eteen, paljastettuna, Jeesuksen omana sinun ei tätä hetkeä tarvitse pelätä, sinut on jo Raamatun sana tuominnut ja saat astua ikuiseen iloon, mistä pientä esimakua sait jo maistaa täällä ajassa. Edelleen Jumala huutaa omiensa kautta, ”tule ja anna pelastaa itsesi kadotustuomiolta!”

@LR.

This entry was posted on 13.10.2015. Bookmark the permalink.